Amelie Lens optužena da traumatizira svoju nerođenu bebu

Amelie Lens je u srpnju objavila da ona i njezin partner DJ Farrago očekuju djevojčicu

Belgijska DJ-ica i producentica Amelie Lens odbacuje optužbe da je traumatizirala svoju nerođenu bebu nastupajući za vrijeme trudnoće.

Techno senzacija Amelie Lens nedavno se našla u središtu kontroverzi kada su se na internetu pojavili komentari koji je optužuju da je “traumatizirala svoje dijete” dok je nastupala na festivalu Decibel Open Air.

Amelie Lens brzo je odgovorila na ove optužbe, razjasnivši stvar i naglasivši koliko je važno ne donositi presude bez razumijevanja činjenica.

Kontroverza je izbila nakon nastupa Amelie Lens na festivalu Decibel Open Air, gdje je trudna održala zadivljujući završni set na glavnom stejdžu. Njezin neosporan talent i strast prema glazbi učinili su je jednom od najtraženijih DJ-ica na sceni, a njezini fanovi bili su oduševljeni što su je ponovno vidjeli kako nastupa uživo. Međutim, nisu svi dijelili isti entuzijazam.

Korisnik Instagrama black_sigatoka je ispod njezine objave napisao: “Beba traumatizirana za 3…2…1….”. Amelie Lens se nije ispričavala zbog svoje odluke da nastavi nastupati dok je trudna te mu je hrabro odgovorila: “Čovjek koji ne zna ništa o trudnoći, ali misli da je u redu osuđivati trudnicu i njezinu bebu koju vode i savjetuju najbolji liječnici na svijetu u 3…2..1…”.

View this post on Instagram

A post shared by Amelie Lens (@amelie_lens)

Amelie Lens je u srpnju iznenadila svoje fanove kada je objavila da ona i njezin partner DJ Farrago očekuju djevojčicu. Objava je dočekana s izljevom ljubavi i podrške njezinih fanova, ali je također dovela do rasprave o tome treba li nastaviti s nastupima dok je trudna.

View this post on Instagram

A post shared by Amelie Lens (@amelie_lens)

Ova kontroverza postavlja važna pitanja o ženama u glazbenoj industriji i njihovom pravu da nastave svoju karijeru dok zasnivaju obitelj. Umjetnice su se godinama borile s društvenim očekivanjima i osudama kada su odlučile postati majke radeći u područjima u kojima dominiraju muškarci poput elektroničke muzike.

>Amelie Lens se prisjetila tri rejva koji su formirali njezin ukus i stil

Podržavamo Amelie Lens i želimo njoj i njezinoj novoj obitelji svu sreću!