Amsterdam Dance Event kompletirao konferencijski program

Adam Beyer, Jayda G, A-Trak, Don Diablo, Röyksopp, Dimitri Vegas i Afrojack govorit će na Amsterdam Dance Evetnu

Amsterdam Dance Event (ADE), neprofitna organizacija posvećena njegovanju elektroničke muzike, njezine kulture i industrije diljem svijeta, te najopsežniji svjetski festival i konferencijski program elektroničke muzike, kompletirao je svoj konferencijski program za 2023. s nizom novih imena.

Adam Beyer govorit će o velikom uspjehu svoje techno etikete Drumcode. A-Track će se osvrnuti na 15 godine svoje etikete Fool’s Gold Records i izgradnji brenda kojem se vjeruje. Don Diablo detaljno će govoriti o tome što ljudsku kreativnost čini jedinstvenom u svijetu generiranom umjetnom inteligencijom. Jayda G pričat će o tome kako umjetnici mogu i trebaju potaknuti klimatske akcije. Dimitro Vegas otkrit će kako postići globalni uspjeh na TikToku. Röyksopp će zaroni u detalje svog ekspanzivnog projekta “Profound Mysteries” te ugostiti poseban ambijentalni nastup. Afrojack će ispričati svoj evolucijski put od DJ-a u proboju do šefa izdavačke kuće WALL Recordings.

Program će upotpuniti i čelnici tvrtki Google, Meta, SEG, Spinnin’ Records, MIT, Sony Music, STMPD RCRDS, Mysteryland, IAEL i Wasserman.

ADE Pro, ultimativno godišnje poslovno okupljanje za globalnu industriju elektroničke muzike, s više od 80 novih govornika, koji su se pridružili postojećem popisu na kojem su između ostalih i The Blessed Madonna, Claptone, HoneyLuv, DJ Minx, Max Cooper, Kittin, Tiffany Calver, te poseban gost Grandmaster Flash, kompletirao je program za profesionalce koji predstavljaju svaki dio glazbene industrije.

ADE se održava u razdoblju od 18. do 22. listopada, a predstavlja sve elektroničke podžanrove muzike i subkulture kroz preko 1000 događaja na preko 200 lokacija širom Amsterdama.

Cijeli program festivala i informacije o ulaznicama dostupni su OVDJE.