Michael Bibi objavio najljepšu vijest, pobijedio je rak

33-godišnji popularni DJ i producent Michael Bibi napustio je bolnicu nakon šest mjeseci iscrpljujućeg liječenja

Prije šest mjeseci britanski DJ i producent Michael Bibi na društvenim mrežama je objavio da mu je dijagnosticiran limfom središnjeg živčanog sustava, rijedak rak koji zahvaća kralježnicu i mozak. Odmah nakon dijagnoze je hospitaliziran te je započeo s liječenjem.

Prekjučer, 5. prosinca, osnivač popularne klupske večeri Solid Grooves 33-godišnji Michael Bibi oglasio se na Instagramu kako bi objavio najljepšu vijest, svoju pobjedu nad rakom. Napustio je bolnicu nakon šest mjeseci iscrpljujućeg liječenja i transplantacije matičnih stanica koštane srži. Također, izrazio je zahvalnost za ogromnu podršku koja je odigrala ključnu ulogu u njegovom oporavku.

“Nakon šest mjeseci borbe službeno napuštam bolnicu u remisiji bez raka u tijelu”, objavio je.

“Svakoj osobi koja mi je poslala podršku, energiju i snagu da se borim, zahvaljujem od srca i osoblju organizacije The Royal Marsden Cancer Charity što su mi doslovno spasili život. Zauvijek ću vam biti dužnik. Puno vam hvala..” Nastavio je.

“Još uvijek sam jako umoran, uzimam mnogo lijekova, tijelo me boli i sve su mi dlake nestale… ali uzbuđen sam što mogu doći kući, procesuirati sve, izliječiti i pripremiti se za budućnost sa svima vama”, zaključio je Michael Bibi.