Najveći hard techno festival objavio lineup svog prvog izdanja u Hrvatskoj

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći lineup dosad

Nakon što su prošli mjesec najavili novi festival u Hrvatskoj, Verknipt, renomirani nizozemski lider u hard techno događanjima, svojom najavom lineupa za Verknipt Croatia Holiday Festival koji će se održati u klubovima i morskim oazama plaže Zrće na otoku Pagu od 30. lipnja do 4. srpnja penje se na listu najzanimljivijih festivala ovog ljeta. 5 dana, 5 lokacija, više od 50 glazbenih imena i više od 18 događaja u sklopu festivala.

Renomirana imena u kombinaciji sa zvijezdama u usponu ukazuju da će Zrće iz cijelog svijeta stići poklonici hard techno zvuka, iskusni rejveri, ali i novopridošlice festivala. Tako će DION, 6EJOU, Raxeller, Luciid, T78, Creeds, Basswell i Oguz dijeliti pozornicu s najzanimljivijim talentima budućnosti kao što su Hades, Cristobal Pesce, Xenia, OMAKS i Fantasm.

Nije upitno da će Verknipt Croatia Holiday Festival kao novi festival u Hrvatskoj u ovom dijelu Europe učvrstiti status žanra koji uvelike preuzima ulogu EDM-a i koji svoje poklonike među mladima već broji u milijunima. Prednost ovog premijernog festivala na hrvatskoj obali je upravo lokacija kao jedinstvena u svijetu i destinacija na kojoj poklonici ove vrste glazbe imaju uz festival priliku uživati u ljetnom odmoru, plažama, party brodovima, moru i cjelokupnom iskustvu druženja i uživanja s istomišljenicima iz cijelog svijeta.

“Naš prvi festival u Hrvatskoj i izvođači koje smo najavili odražavaju predanost Verknipta predstavljanju i povezivanju onog najboljeg sa scene, okupljajući istovremeno etablirana imena i nove talente. Time osiguravamo raznoliko i uzbudljivo iskustvo koje zadovoljava kako iskusne rejvere tako i novopridošlice, te učvršćuje našu poziciju vodećeg organizatora iznimnih hard techno događaja” – ističe Mer Hajbarati, osnivač Verknipta.

Ulaznice i smještaj

Ulaznice se nalaze u redovnoj prodaji i dostupne su za regionalne posjetitelje već po cijeni od 89 eura. Prvi kontingent regionalnih early bird ulaznica po cijeni od 49 eura je rasprodan. Organizator unutar svoje ponude nudi i pakete koji uključuju smještaje u vilama i apartmanima na Zrću pa posjetitelji imaju mogućnost upoznati i jedinstvenu lokaciju najvećeg hrvatskog party otoka.

Sve informacije o najpovoljnijim ulaznicama i paketima koji uključuju i smještaj po najboljim cijenama možete pronaći na stranicama festivala Verkniptcroatia.org.

Verknipt sa sjedištem u Amsterdamu djeluje od 2012. i jedna je od najvećih organizacija u Europi i svijetu kad je riječ o događajima elektroničke glazbe pa se njihovi eventi rasprodaju u rekordnim rokovima. Broje više od 155.000 posjetitelja godišnje, a uz evente koje organiziraju u 2024. uključujući i Verknipt Croatia Holiday Festival u ovoj godini očekuju preko 250.000 posjetitelja.

Verknipt se fokusira na (hard) techno, industrial techno i drugu hard dance rave glazbu, s brojnim događajima tijekom godine na različitim lokacijama svijeta. Uz poznate izvođače i predstavljanje novih imena scene, poznati su po ludoj i nezaboravnoj atmosferi, light showu i otkačenim vizualima. Odabirom naše obale kao lokacije dižu ovaj festival na razinu više i posjetiteljima omogućuju savršenu kombinaciju zabave i ljetnog odmora.