Verknipt objavio kompletni program za svoj prvi festival u Hrvatskoj

Preko 60 izvođača na čak 18 partija na pet pozornica u pet festivalskih dana samo su dio onoga što uključuje najveći spektakl premijernog izdanja hard techno festivala Verknipt Croatia.

Vodeća svjetska organizacija za hard techno događaje, nizozemski Verknipt, na najpopularniju party destinaciju Pag, plažu, klubove i party brodove na Zrću od 30. lipnja do 4. srpnja donosi Verknipt Croatia Holiday Festival i u Hrvatsku dovodi imena kao što su Creeds, Basswell, Oguz, Kntrlvrlst, Carv, Omaks, Køzløv, Diøn, Cristobal Pesce, Franky-B, i druge vodeće predvodnike ovog brzorastućeg i sve popularnijeg žanra elektroničke glazbe u svijetu.

Sada je objavljen i kompletni program u kojem će svi imati priliku pronaći nešto za sebe: od 12-satnih rejvova i partija do zore, ekskluzivnih Boat partija poput onih na kojima nastupaju Oguz i Basswel, Nikolina i Xenia, ili Pool partyja gdje će nastupiti i Luca Agnelli, pa sve do atraktivnih B2B setova na pozornicama kultnih klubova Kalypso, Aquarius, Noa i Nomad.

Verknipt Croatia veliki dio svog programa posvećuje ženskim izvođačicama, DJicama i producenticama jačajući tako ravnopravnost na klupskoj sceni i industriji elektroničkih evenata i festivala.

Uz predstavljanje novih imena scene, Verknipt festivali i eventi diljem svijeta poznati su po visokoj kvaliteti produkcije, ludoj i nezaboravnoj atmosferi, light showu i otkačenim vizualima, i gotovo svi su rasprodani. Odabirom naše obale Verknipt je htio svojim posjetiteljima i fanovima omogućiti još veću razinu iskustva i nezaboravnu kombinaciju zabave i ljetnog odmora. Pag i Hrvatska ovim festivalom pozicioniraju se uz Chile, Kolumbiju, Njemačku, Mađarsku, Poljsku, Portugal, Španjolsku i Tursku te označavaju rast renomirane organizacije i obitelji Verknipt koja broji milijune poklonika diljem svijeta.

Ulaznice i smještaj

Ulaznice se nalaze u redovnoj prodaji i dostupne su za regionalne posjetitelje već od 89€. Organizator unutar svoje ponude nudi i pakete koji uključuju smještaje u vilama i apartmanima na Zrću pa posjetitelji imaju mogućnost upoznati i jedinstvenu lokaciju najvećeg hrvatskog party otoka.

Sve informacije o najpovoljnijim ulaznicama i paketima koji uključuju i smještaj po najboljim cijenama možete pronaći na službenoj stranici festivala OVDJE.