Želiš nastupiti na hard techno festivalu Verknipt Croatia? Prijavi se na DJ contest

Idealna prilika da nastupiš na ovogodišnjem prvom izdanju festivala Verknipt Croatia, pokažeš što znaš i budeš u društvu najvećih zvijezda svjetske hard techno scene.

Verknipt Croatia objavio je poziv za DJ-e da se prijave na natječaj i testiraju svoj talent ispred publike u back2back setu s njemačkom hard techno zvijezdom PER PLEKS-om na pool partyju ispred zaljubljenika i poklonika najveće hard techno zajednice.

Ova jedinstvena prilika i uvjeti natječaja objavljeni su na društvenim kanalima Verknipta kao i video kojim PER PLEKS poziva sve zainteresirane. I sam PER PLEKS je uzbuđen je i jedva čeka preslušati setove kojim će ga novi artisti željeti impresionirati.

Potrebno je poslati novi ili postojeći DJ set kojim se želiš prezentirati, linkati vlastite društvene mreže, žanr elektroničke muzike koji te opisuje, osnovni info i kratku biografiju.

Prijavnici možete pristupiti OVDJE. Natječaj traje do ponedjeljka 22. travnja do ponoći, stoga klik na prijavu i sretno!

Pobjednik ili pobjednica DJ contesta nastupit će u srijedu 03. srpnja, predzadnji dan festivala na pool partyju u klubu Noa na Zrću, ali i prisustvovati cijelom festivalu koji se održava od 30.06. – 04.07. po prvi put na našoj obali.

Preko 60 izvođača na čak 18 partyja na pet pozornica u pet festivalskih dana samo je dio onoga što uključuje najveći spektakl techno i hard techno Verknipt Croatia Holiday Festivala.

Cijeli program festivala i informacije o ulaznicama dostupne su na službenoj stranici festivala OVDJE.

Poslušajte 162. Klubikon Podcast koji je prošle godine snimio PER PLEKS.