Velika nagradna igra za hard techno festival Verknipt Croatia

Osvoji ulaznice za cijelu ekipu za prvi Verknipt Croatia Holiday Festival na Zrću!

Verknipt, jedan od najboljih organizatora na novoj techno sceni za svoje prvo izdanje festivala na hrvatskoj obali na Zrću osigurao je našim čitateljima vrijedne poklone. Krećemo s velikom nagradnom igrom samo jako i dosta jednostavno, osvoji ulaznice za cijelu ekipu!

Po ljetu se provod poznaje, a kakvo bi to ljeto bilo bez festivala. Još ako se radi o novom iskustvu, novom festivalu, vrhunskoj produkciji i jakom line-upu, pomoći ćemo vam da zaključite gdje partijate ovog ljeta. Na najpopularnijoj party destinaciji Pag, plažu, klubove i party brodove na Zrću od 30. lipnja do 4. srpnja usidrit će se Verknipt Croatia Holiday Festival i organizirati nezaboravne rejvove uz imena kao što su Creeds, Basswell, Oguz, Kntrlvrlst, Carv, Omaks, Køzløv, Diøn, Cristobal Pesce, Franky-B, i druge vodeće predvodnike ovog brzorastućeg i sve popularnijeg žanra elektroničke glazbe u svijetu.

12-satnih rejvovi i partiji do zore, ekskluzivni Boat i Pool partiji poput onih na kojima nastupaju Oguz i Basswel, Nikolina i Xenia, atraktivni B2B setovi samo su dio onoga što vas očekuje na Verknpit Croatia. Kako nam prenose iz organizacije, jednako su uzbuđeni i izvođači i posjetitelji, te poručuju: ako se niste naplesali kao da niste ni ljeto ni doživjeli. Mi smo vam iz tog razloga pripremili čak pet kombinacija nagradnih ulaznica, za koje se nikad nije bilo lakše natjecati. Pa neka igre započnu!

GLAVNA NAGRADA

5 premium festivalskih + 5 boat party ulaznica

OSTALE NAGRADE

– 2 standardne festivalske + 2 boat party ulaznice
– 1 standardna festivalska ulaznica
– 1 standardna festivalska ulaznica
– 1 standardna festivalska ulaznica

UVJETI

Što ti je činiti, kako uloviti ulaznice? Vrlo jednostavno, dođi na Klubikon Facebook stranicu sutra 26.4. i u komentaru ispod posta kojeg ćemo objaviti u 12 sati tagiraj prijatelje s kojima želiš rejvati na festivalu Verknipt Croatia. Dobitnike objavljujemo u utorak 30.4. Sretno!

Informacije o festivalskim i dnevnim ulaznicama, paketima koji uključuju smještaj u apartmanima ili vilama s bazenom, te cijeli lineup i program možete pronaći na službenoj stranici festivala OVDJE.