Evo tko je sve osvojio ulaznice za hard techno festival Verknipt Croatia

Verknipt Croatia Holiday Festival održava se od 30. lipnja do 4. srpnja na Zrću, a dovodi preko 60 najboljih imena hard techno scene.

Tim povodom Verknipt, jedan od najboljih organizatora na novoj techno sceni za svoje prvo izdanje festivala na hrvatskoj obali osigurao je našim čitateljima vrijedne poklone.

Da previše ne duljimo, evo dobitnika: 5 premium festivalskih + boat party ulaznica osvojila je Helena Blagojević. 2 standardne + boat party ulaznice osvojio je Josip Čuljak, a po jednu standardnu festivalsku ulaznicu osvojili su Timotej Burlak, Domagoj Domijan i Roki Rokic.

Čestitamo dobitnicima i molimo ih da nam se jave u inbox na Klubikon Facebook stranici!

Vodeća svjetska organizacija za hard techno događaje, nizozemski Verknipt, na najpopularniju party destinaciju Pag, plažu, klubove i party brodove na Zrću od 30. lipnja do 4. srpnja donosi Verknipt Croatia Holiday Festival i u Hrvatsku dovodi imena kao što su Creeds, Basswell, Oguz, Kntrlvrlst, Carv, Omaks, Køzløv, Diøn, Cristobal Pesce, Franky-B, Nikolina, Xenia i druge vodeće predvodnike ovog brzorastućeg i sve popularnijeg žanra elektroničke glazbe u svijetu.

Informacije o festivalskim i dnevnim ulaznicama, paketima koji uključuju smještaj u apartmanima ili vilama s bazenom, te cijeli lineup i program možete pronaći na službenoj stranici festivala OVDJE.