Festivalsko ludilo zahvatilo Hrvatsku

Ovog tjedna i službeno starta festivalsko ludilo koje zahvaća sve dijelove zemlje. Od obale do unutrašnjosti Hrvatska je domaćin nekih od najpoznatijih, ali i novih glazbenih festivala.

Festivali od Zagreba do Paga, preko Tisnog, Martinske, Slunja, Splita, Hvara i Visa upravo su Hrvatsku i pozicionirali na mapu nezaobilaznih zemalja koje mladi stavljaju na svoje bucket summer liste. Ako ste neodlučni, a pleše vam se, evo nekih koje biste mogli posjetiti u srpnju.

VERKNIPT CROATIA – novi festival
Cijela jedna skupina novih partijanera stiže na Verknipt Croatia koji počinje u nedjelju 30. lipnja i traje do 4. srpnja. Tisuće mladih posjetit će prvo izdanje renomiranog nizozemskog organizatora koje uključuje više od 50 izvođača na 5 pozornica i klubova na Zrću. Iz organizacije javljaju da su spremni za svoj prvi holiday festival i da planiraju ludu i nezaboravnu zabavu od zalaska do svitanja sunca svaki dan. Dostupne su regionalne povoljnije festivalske i dnevne ulaznice.

ULTRA EUROPE – deset godina Ultre
Nakon petodnevnog hard techno ludila koje slovi za novi EDM, deseci tisuća mladih okupirat će Split na još jednom izdanju Ultra Europe festivala od 14. – 16.7. koji ove godine slavi deset godina postojanja. Spektakl će se nakon Splita preseliti na Hvar i Vis.

View this post on Instagram

A post shared by Ultra Europe (@ultraeurope)

TISNO

U međuvremenu će se aktivirati i Tisno kao festivalska lokacija pa će redom datumski izmjenjivati žanrove i festivalsku publiku:

2. – 9.7.
Hospitality On The Beach

10. – 16.7.
Love International Festival

25. – 29.7.
Outlook Origins

MARTINSKA

Na Martinskoj koja sadrži kamp uz more ispod borovine i pogled na Šibenik, sezona festivala u srpnju uključuje:

12. – 14.7.
Regius Festival

18. – 21.7.
Sea Sound Festival

SLUNJ

4. – 7.7.
Bear Stone Festival

BREZJE

19. – 21.7.
Forestland

TROGIR

26. – 28.7.
Moondance Festival