Počeo je najveći hard techno festival u Hrvatskoj: Verknipt Croatia rasplesao Zrće

Sinoć je na najpoznatijoj party plaži Zrće tvrdim ritmovima i ultimativnom energijom počeo petodnevni Verknipt Croatia, novi hard techno festival renomiranog nizozemskog organizatora.

Cijela jedna nova zajednica partijanera, vruća atmosfera i ludilo svojstveno ovom žanru muzike osjetilo se od strane posjetitelja koji su pristigli iz svih dijelova svijeta, od Maroka i Australije do Nizozemske, Njemačke, Slovenije i daleke Azije. Jednako su uzbuđeni oko ovog prvog Verknipt Holiday ljetnog izdanja i artisti i DJi koji su nastupili jučer. Mnogima od njih ovo je prvi posjet hrvatskoj obali pa su oduševljeni temperaturom, morem, Velebitom i prirodnim smještajem otoka Paga kao i uređenjem klubova, VJ-ingom te industrijom zabave koje je na Zrću dovedena do maksimuma.

Prema lineupu koji se striktno u minutu držao satnice, prvi dan festivala već od 18h u klubovima Kalypso i Noa na pozornicama s impozantnim vizualima izmjenjivale su se zvijezde i novi talenti; Nina Bender, Zoe Zett, Rudaki, Blyss, Moia, Negitiv, Aphøtic, Sophie Sapuna, Novah, B2, O.B.I., AnD, Tanja Miju, Karah i ostali DJ-evi, dok su ovacije zaradili nastupi Anxhele, Luce Angelli i KNTRLVRLST.

Organizatori najavljuju da je ovo tek početak spektakla i preuzimanja scene te da do njih dolaze pohvale pa su jako zadovoljni.

Zabava se nastavlja tijekom sljedećih dana i noći u klubovima NOA, Nomad, Kalypso i Aquarius sve do četvrtka 04. srpnja. Bogati program unutar pet dana uključuje pool i boat partije tijekom dana te noćne nastupe izvođača kao što su DION, 6EJOU Live, Raxeller, Luciid, T78, Creeds, Basswell i Oguz, talente poput Hadesa, Cristobal Pescea, Xenije, OMAKS i Fantasme. Više od 50 izvođača i tisuće posjetitelja dočekat će uz tvrdi techno zvuk zalaske i izlaske sunca i iz Hrvatske ponijeti najljepše uspomene.

Detaljan program, satnice i izvođače, kao i jednodnevne ulaznice, možete pronaći na službenoj stranici festivala OVDJE.