Umek, Spiller i Petar Dundov na Exitovom Sea Star Festivalu u Umagu

Treći val nam donosi neka od najvećih domaćih imena!

Exitov Sea Star Festival koji će 26. i 27. zatresti Stella Maris kompleks u Umagu, nakon već najavljenih headlinera kao što su The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Modestep, Pendulum i Dubioza Kolektiv, donosi nam i niz zvučnih imena domaćih zvijezda.

Planetarno poznati slovenski techno mag Umek čest je gost najpoznatijih svjestkih festivala kao što su Tomorrowland, Awakenings, Time Warp ili Electric Daisy Carnival. Pod njegovom direktorskom palicom nalazi se tech-house izdavačka kuća 1605, dok njegovu radijsku emisiju Behind The Iron Curtain emitira preko 150 radijskih postaja širom svijeta.

Jedan od najpoznatijih talijanskih DJ-eva i producenata Spiller, vlasnik je sada već kultnog svjetskog megahita “Groovejet”. Ovaj disco-house singl do danas je prodan u preko 2 milijuna primjeraka, a ujedno je i prva pjesma ikad puštena na Appleovom iPodu!

Među zvučnim imenima treće faze Exitovog Sea Star Festivala ističe se i ime Petra Dundova, barda hrvatske scene, koji je kroz svoju dugačku karijeru izdao 5 albuma i hrpu singlova, nastupajući u megapopularnim svjetskim klubovima kao što su Berghain, Fuse, Tresor, Rex ili Sub Club. Petar nam je nedavno u intervjuu otkrio da je za njega ples zadovoljstvo pokreta i duha, te snimio 100. Klubikon Podcast.

Među najavljenim imenima su i Aney F, osnivač jedne od najuspješnijih domaćih etiketa Innocent Music, Marina Karamarko, Nipplepeople, koji se vraćaju na scenu s najnovijim singlom “Frka“, te bendovi Fakobolan i Pips, Chips & Videoclips.

Festivalske karte za Sea Star možete kupiti na svim online i fizičkim prodajnim mjestima Entria i Ticketshopa, a smještaj po povoljnijim cijenama na www.exitorg.com. Ove godine Exit obilježava 50-godišnjicu hipijevskog Ljeta ljubavi, a obuhvatit će četiri festivala; već spomenuti Sea Star u Umagu, Revolution u rumunjskom Temišvaru (2. i 3.6.), Exit na Petrovaradinskoj tvrđavi (od 6. do 9.7.) i Sea Dance u Crnoj Gori (od 13. do 15.7.). Cijena ulaznice za posjetitelje iz ex-Yu regije je i dalje povoljnija: posjetitelji iz Hrvatske svoju mogu riješiti OVDJE, a posjetitelji iz Srbije OVDJE.