Denis Horvat na Innervisions “Secret Weapons 8” kompilaciji

Hrvat s talentom za kombiniranje hipnotičkih, epskih i melodičnih struja techna na megalomanskoj kolekciji jedne od najprestižnijih klupskih etiketa.

Innervisions je izdavačka kuća koju vode Âme Dixon, živuće legende suvremene klupske scene, pa nije čudno da je osmo izdanje njihove tradicionalne i prikladno nazvane kompilacije “Secret Weapons” toliko iščekivano. Usto, među zanimljivim imenima koja ju krase, nalazi se i naše gore list Denis Horvat, Hrvat s danskom adresom, kojeg su ova dvojica velikana iskopali kao jednog od ključnih rastućih talenata novog elektroničkog zvuka. Na kompilaciji će se naći njegova traka “Momak” koju zasad još nemamo prilike okusiti, ali svakako bacite uho na neke uzorke s njegovih najnovijih izdanja, pa ćete lako moći zamisliti u kojem je pravcu krenuo:

Što se ostatka materijala s kompilacije tiče, Innervisions su još malo škrti, pa je zasad na raspolaganju samo komadić trake berlinskog producenta znanog pod imenom Rampa, poznatog po suradnji s ekipom kao što je &ME i Re.You, a zvuk mu odražava deep/tech i tribalne utjecaje s dosta retro-futurizma, koji je posebno prisutan u ovom uzorku:

Ima tu još zanimljivih imena kao što su Mosca, Prins Thomas i drugi zanimljivi autori koji kombiniraju profinjene struje housea i techna, a ovih 13 traka će ugledati svjetlo dana 23.9. Čekirajte popis:

01. Yotam Avni – Tikkun 
02. Ingrid Lukas – We Are (Manuel Tur Remix 3) 
03. Rampa – Necessity 
04. Fred und Luna – Im Klanggarten (Prins Thomas Remix) 
05. Mosca – In This Life Or The Next 
06. Alex.Do – Drenched 
07. Eagles & Butterflies – X 
08. Davis Feat. Cameo Culture – Blind 
09. Denis Horvat – Momak 
10 Quarion – Monolith 
11. Dino Lenny – A Certain Distance (Dixon Retouch) 
12. Culoe De Song – Judgement Day 
13. Francesco Chiocci – Nightmares 

Innervisions
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB

Denis Horvat
FACEBOOK | SOUNDCLOUD