Swedish House Mafia na Tomorrowlandu?

Nakon nastupa u Miamiju, krenula su šuškanja o turneji i nastupu na festivalu u Belgiji

Do zadnjeg trenutka nije bilo sigurno hoće li Swedish House Mafia nastupiti kao ovogodišnji gosti iznenađenja na jubilarnom, 20. izdanju Ultra Music Festivala u Miamiju. Na oduševljenje svih fanova kultni EDM trojac se ipak popeo na glavnu pozornicu, baš kao i 2013. godine kada je posljednji put nastupio zajedno.

Naravno, nakon nastupa krenula su nagađanja da švedski trio ovaj put kani trajno ostati na okupu, na što ih je potaknula i Axwellova rečenica kojom se obratio publici na kraju nastupa: “Hvala, Ultra Miami. Ovaj put mi smo Swedish House Mafia zauvijek.”

Swedish House Mafia histerija dodatno se rasplamsala nakon misteriozne objave na službenoj Facebook stranici Tomorrowlanda, a koja je identična onoj koju su organizatori Ultra Miami Festivala objavili uoči nastupa švedskog tria 2013. godine: “Očekujte neočekivano”.

Ostaje nam još za vidjeti hoće li EDM fanovi dočekati okupljanje svojih idola i na ovogodišnjem izdanju Tomorrowlanda s temom “The Story Of Planaxis” ili pak na ovogodišnjem izdanju Ultra Europe festivala u Splitu.

Podsjetimo da su organizatori Tomorrowlanda nedavno najavili svoje prvo, zimsko izdanje u francuskim Alpama sljedeće godine i temu “The Hymn of the Frozen Lotus”.