Završen je drugi Sea Star Festival u Umagu, pogledajte najbolje trenutke

Slika govori tisuću riječi

Početak ljeta obilježio je drugi Sea Star Umagu. Festival je dio Exit obitelji, a već prošle godine službeno je svrstan među 10 najboljih malih festivala u Europi.

Kompleks Stella Maris, smješten u prekrasnoj laguni, ove godine ponovno je ugostio tisuće ljudi koji su se pod suncem i zvijezdama zabavljali u 16 festivalskih zona, od kojih je čak sedam bilo ispunjeno plesnom glazbom.

Nastupala su velika svjetska imena elektroničke scene kao što su Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Paul van Dyk, Disciples, Filatov & Karas, Luke Slater, François X i Tommy Four Seven, ali i domaći aduti kao što su Aney F., Dejan Milićević, After Affair, AM:PM i DJ Jock s kojim smo razgovarali uoči festivala, a tom prilikom nam je snimio miks za Klubikon Podcast.

Dimitri Vegas & Like Mike

Techno heroji: Luke Slater, François X, Tommy Four Seven, DJ Jock, Ivan Komlinović, Ian F.

Paul van Dyk

Robin Schulz

Na festivalu su još nastupili: britanski bend Hurts, hrvatski bendovi Detour, Tram 11, Nipplepeople i Dječaci, Edo Maajka, Krešo Bengalka, Senidah, Sajsi MC i mnogi drugi.

Hurts

Nipplepeople

Tram 11

Ljeto se nastavlja i Exit Freedom priča ide dalje! Već sutra 1. lipnja počinje Revolution festival u Temišvaru, 12. srpnja kreće Exit festival u Novom Sadu, i za kraj, 30. kolovoza na prekrasnoj plaži u tirkiznoj uvali Buljarica održava se Sea Dance festival.