Zloglasni zatvor u Amsterdamu postaje velika rejv lokacija

Dobro došli u techno kaznionicu!

Zloglasni amsterdamski bivši zatvor Bijlmerbajes, smješten nedaleko od željezničke stanice Amstel, bit će preuređen u golem prostor za rejvove tijekom ovogodišnjega spektakularnog Amsterdam Dance Eventa. Kako smo već najavljivali, ADE ove godine obara sve rekorde ponude i potražnje, a održat će se od 17. do 21. listopada.

Za vrijeme tri srednja dana, od četvrtka 18. do subote 20. listopada, oni najokorjeliji ljubitelji techna i housea mogli bi završiti u (bivšem) zatvoru, budu li dovoljno ludi i nestašni ili dovoljno snalažljivi da si na vrijeme srede upad. Jer je upravo to lokacija na kojoj će kolektiv Audio Obscura održati tri, vjerujemo, nezaboravne partijanerske noći. Prve nastupaju Seth Troxler i Honey Dijon, koji će svoj poletni house Chicaga i Detroita predstaviti u društvu talentirane Cariste. U petak tamnica postaje osjetno mračnija, a techno čuvari koji će vam naređivati kako se treba ponašati bit će Speedy J, Rødhåd i Jon Hester.

Headlinerica finalne večeri je Nina Kraviz, najbolja lanjska DJ-ica po izboru Mixmaga, koja će zajedno sa svojim labelom трип osigurati itekako prikladan soundtrack za nezapamćenu zatvorsku pobunu. Sva je sreća, doduše, što za izlazak iz ovog zatvora nećete morati čekati da vam odobre uvjetnu ili da vam istekne kazna. Možda tek da malo popuste stimulansi.