Techno zvijezda Fernanda Martins prvi put u Sarajevu i Beogradu!

Ljubitelji tvrđeg techna dolaze na svoje 11.9. u sarajevskoj Slozi i 25.9. u beogradskom Magacin Depou uz vještu brazilsku DJ-icu i domaće snage!

Podjednako čuvena po energičnom zvuku, kao i po energičnoj osobnosti, Fernanda je neizostavan sastojak line-upova svakog većeg europskog techno eventa. Osim toga, vlasnica je španjolske etikete AudioCode, koja isporučuje moćne trake nekih od najnabrijanijih suvremenih hard techno producenata, kao što su DJ Lucas ili SveTec.

Čini se da se Fernandi svidjela regionalna publika, jer se nakon trijumfalnog rasturanja na slovenskom ECO festu vraća na naše prostore, kako bi dostavila novu dozu visokooktanskog hard techna za fanove visokog BPM-a. Ovdje se ne radi o mračnim industrijskim tonovima njemačke škole, nego o modernim, energičnim stomperima, sa čestim raggamuffin vokalnim semplovima, izraslim kroz hardcore školu iz sredine 90-tih. 

Prvi ju nastup čeka 15. rujna u režiji Connect Sarajevo, a sudeći po reakcijama na internetu, BiH fanovi su posebno nabrijani na ovaj zvuk. Lokalne boje tvrdog zvuka predstalja trojac DRZNEDAJWorDa i Q’le! Za ovu se priliku oživljava prostor kina Sloga, koji je bio tradicionalno okupljalište sarajevskih partijanera – na vratima je upad 20KM, a u pretprodaji kartu po 15KM možete nabaviti OVDJE.

U Beogradu, Fernanda nastupa pod aliasom Dot Chandler, koji koristi kad vrti klasični techno poliranijeg zvuka i umjerenijeg BPM-a. Večer će upotpuniti legendarni njemački veteran Eric Sneo i lokalni techno entuzijast TKNO, čije trake vrte Richie Hawtin i Oxia! Ovaj techno spektakl će se odviti u sklopu večeri Dont-Walk-Dance u organizaciji Electronationzone, mjesto radnje je Magacin Depo, ali cijena ulaznice još nije poznata.

Ako i ne živite u jednom od ova dva grada, sad imate pravu priliku za izlet. Ubacite u brzinu!

Fernanda Martins
FACEBOOK | SOUNDCLOUD

@Kino Sloga, Sarajevo, 11.9.
FACEBOOK EVENT

Fernanda Martins Cinemas Sloga

Dot Chandler
FACEBOOK | SOUNDCLOUD

@Magacin Depo, Beograd, 25.9.
FACEBOOK EVENT

Magacin