Avicii dobiva službenu biografiju, poznat i datum objavljivanja

Iskren i osjećajan portret jednog od najpopularnijih glazbenika našeg vremena, čija je muzika oblikovala cijelu generaciju

Ni preko dvije godine otkako je svijet izgubio Aviciija, legendarni švedski majstor nije zaboravljen, a kako bi i bio kada znamo koliko je zadužio svjetsku glazbu. Daljnji korak u kanoniziranju njegova statusa davno je najavljena biografija, koja je isprva trebala biti objavljena ove nesretne godine, ali je ipak odgođena za 2. studeni 2021., kada će na tržište stići opsežna knjiga na čak 304 stranice.

Izdavač najavljuje kako će čovjek koji je donio zvuk generacije biti predstavljen u knjizi generacije. Avicii je u svojim dvadesetima znatno pridonio proboju EDM-a kao svjetski popularnog žanra, a umro je, u još uvijek ne sasvim razjašnjenim okolnostima, kao tek 28-godišnjak. Autor Måns Mosesson, inače blizak pokojniku, u razgovorima s prijateljima i obitelji slavnog glazbenika istražuje što je prvo pošlo po dobru pa onda i po zlu te donosi cijelu priču o iznimno bogatom životu.

Više detalja o knjizi “Tim Bergling – The Official Biography” možete doznati i prednarudžbu izvršiti OVDJE.