Insolate i Sara Renar najavile zajedničku ploču “Hyperventilation”

Poslušajte najavni singl "What Do You Believe"

Svjetski renomirana techno DJ-ica i producentica Insolate i jedna od hrabrijih regionalnih kantautorica Sara Renar imaju prvu zajedničku ploču “Hyperventilation”. Rezultat ove naoko neočekivane suradnje su 22 minute glazbenog istraživanja individualnih i kolektivnih anksioznosti. Izdanje čiji naslov zvuči prilično proročanski jer je nastalo netom prije pandemije najavljeno je singlom “What Do You Believe”.

“Atmosferični deep techno kojeg stvara Insolate sudara se s proganjajućim vokalima Sare Renar i vodi slušatelja na putovanje u kojem je temeljito potresen, ali i dalje zadržava nadu da će jutro donijeti olakšanje,” stoji u priopćenju za medije.

Ploča izlazi 5. ožujka na berlinskoj etiketi Megastructure koju vodi BLUSH RESPONSE, i to u dva oblika; na klasičnijem crnom vinilu te u limitiranom crvenom izdanju. Prednarudžbe su dostupne OVDJE.

Inače, Insolate i Sara su već surađivale na pjesmama “No Room in Heaven”, koju smo imali prilike predstaviti, i “Mistakes Make Us Human”, koje su izašle na debitantskom albumu “Order is Chaos” Osječanke Insolate.