Kroksice na štikle. Zamisli još čarape na ovo!?

Balenciaga i Crocs najavili model kakav malo tko može zamisliti

Da morate navesti dva modna brenda čiju suradnju nikako ne možete zamisliti, prilično smo sigurni da bi dosta glasova otpalo na kolaboraciju Balenciage i Crocsa, iako su oni već surađivali prije tri godine. No zato mi i jesmo obične seljačine bez smisla za modu, a te dvije forme modni giganti – naime, one su upravo najavile svoju suradnju za modnu kolekciju za proljeće 2022. godine na društvenim mrežama.

U oko su prije svega upale, kako da to kažemo, kroksice sa štiklom. Da, dobro ste pročitali – klasični model klompe Crocs dobio je tanku stiletto potpeticu, baš kao i gumene čizme. Kreativni direktor Balenciage Demna Gvasalia u svemu ne vidi ništa čudno i navodi kako smatra da je to “vrlo inovativna cipela, a za mene su ovakve tehnike i rad s ovakvim vrstama materijala vrlo u duhu Balenciage”.

Prva suradnja Balenciage i Crocsa, iz 2018. godine, prodavala se za 850 dolara i odmah su bili rasprodani svi modeli, a cijena komada iz nove kolekcije još nije poznata.

Modni svijet očito dobiva novu ekskluzivno nezamislivu cipelu, koja bi se sljedeće ljeto mogla pridružiti klasicima kao što su šlapederuše ili patike otporne na pivo i bljuvotinu, a ako vam kombinacije Crocsa i Balenciagine štikle ne bude dovoljna, uvijek joj možete dodati i čarape.