Pišao na policajce na ilegalnom rejvu pa dobio 16 mjeseci zatvora

"Sutradan ujutro jako se sramio"

26-godišnji rejver koji je nazočio prošlogodišnjemu ilegalnom rejvu u Rutlandu osuđen je na 16-mjesečni kućni pritvor pretvoren u uvjetnu kaznu od godine i pol i 30 dana obavezne medicinske rehabilitacije zbog napada na policijske službenike koji su bili pokušali prekinuti navedeni event.

Dean Kirk ipak nije priveden ni zbog kojeg razloga koji vam vjerojatno padaju na pamet povezani s opisanim scenama, nego zato što je na rejvu na kojem se 19. srpnja 2000. godine okupilo oko 200 ljudi toliko popio da se naprosto morao olakšati. I to je pokušao učiniti mokreći po petorici policajaca. Srećom, oni su bili brzi i vješti pa su se izmakli njegovoj pišalini.

Kirk je policajcima prijetio i pravim nasiljem ne puste li njegovu djevojku na miru, no ne čini se da je bio u stanju navedenu prijetnju provesti u djelo, a na sudu se branio da boluje od poremećaja pozornosti, koji se posebno intenzivira u stresnim situacijama kakva je navedena sigurno bila. “Sutradan ujutro jako se sramio”, izjavila je njegova odvjetnica na sudu.