Nakon što je umrlo najmanje 8 ljudi na festivalu, javio se Travis Scott

"Potpuno sam shrvan"

Reper Travis Scott, na čijem je festivalu Astroworld za vrijeme njegovog nastupa u stampedu poginulo najmanje osmero ljudi, oglasio se na Twitteru.

“Potpuno sam shrvan zbog onoga što se dogodilo sinoć. Moje molitve upućene su obiteljima i svima koji su pogođeni time što se dogodilo na Astroworld festivalu”, napisao je Travis Scott, prenosi Index.

Kaže kako pruža potpunu podršku policiji da istraže što se točno dogodilo na koncertu te želi pružiti pomoć svima kojima je ona potrebna.

Ranije danas službeno su se oglasili iz orgnaizacije fesitavala. “Naša srca su večeras s obiteljima, osobito s onima koje smo izgubili i njihovim najmilijima”, započeli su u objavi na Twitteru.

“Pomažemo lokalnoj policiji koliko god možemo. Imajući to na umu, festival se više neće održavati u subotu. Kako su vlasti spomenule na svojoj tiskovnoj konferenciji ranije, istražuju niz srčanih zastoja koji su se dogodili. Ako imate relevantne informacije o tome, obratite se policiji. Hvala našim partnerima, policijskoj upravi Houstona, vatrogasnoj službi i NRG Parku na njihovom radu i podršci”, dodali su, prenosi Index.

Podsjetimo, tijekom stampeda za vrijeme nastupa Travisa Scotta na festivalu Astroworld u Houstonu poginulo je najmanje osam osoba, a više njih je ozlijeđeno. Upozoravmo, snimke su uznemirujuće.