Darkrow stiže na Electronic Soul u Zadar

Španjolski majstor hipnotičkog techna nastupa pod otvorenim nebom u Petrčanima, uz potporu domaćih aduta iz Pule, Zadra, Siska i Zagreba!

Sprema se akcija na morskome zraku uz miris borova! Electronic Soul 16.7. na plažu u Petrčane dovode čuvenog španjolskog techno/tech-house asa Darkrow-a, a uz njega vrti plejada domaćih provjerenih igrača, kao i neka nova zanimljiva imena.

Premda je kao klinac startao radeći hip hop beatove za grupu Stop Assault, Darkrow se vrlo brzo isprofilirao za DJ pultom na house i techno partyjima – s 19 godina izdaje prvi album, a s 22 zaslužuje prvu rezidenturu! 2006. godine započinje njegov meteorski uspon po festivalima, kad je rasturao diljem Europe (i naše regije!), a krajem prošlog desetljeća je dvaput zaradio titulu najboljeg španjolskog techno DJ-a!

Naravno, njegovu produkciju vrti ekipa od Davea Clarkea i Marka Nastića do Carole, Hawtina, Dubfire i drugih velikana. Izdaje na Patent Skillz, Kraftek, Transmitu i drugim prestižnim etiketama, a i na vlastitoj – Datagrove!

Uz njega, tu će vruću ljetnu večer techno i tech house sa pulta lansirati Puležani Adoo i Poco Loco, iz Šibenika dolazi Edy C., lokalne snage predstavljaju Mani, Toni Kostijal i rezident Butters, a za warm up su zaduženi Fruty iz Siska i Sabina iz Zagreba. Točno mjesto radnje je Beach Bar RED na plaži Petrčane, prijevoz iz Zadra će biti organiziran, a sprema se i službeni after! Upad je u pretprodaji 70kn, a na licu mjesta 90kn, dok je cijena karte za after 30kn. Budite spremni na vrijeme krenuti, jer akcija starta već u 18h!

Darkrow
FACEBOOK | SOUNDCLOUD | WEB

Electronic SOUL pres. Darkrow
FACEBOOK EVENT

Electronic SOUL Pres . Darkrow 16.07.2016. RED Petrčane