Die Antwoord u Beogradu!

Dva dana prije Zagreba, južnoafrički rave/hip-hop mutanti iščašenog imidža dolaze na Staru Ciglanu.

Nedavno smo imali zadovoljstvo najaviti njihov nastup na Zagrebačkom Velesajmu, a kako je Beograd blizu, nije čudno da su spojili datume – u Staru Ciglanu dolaze 11.6.! Nema se puno što za dodati o ovim manijacima – svi su za njih čuli, znaju kako zvuče i izgledaju – neki ih vole, a neki mrze, premda su ovi drugi u manjem broju, a najvjerojatnije su samo zavidni na uspjehu.

Što se same organizacije tiče, radi se o zanimljivoj suradnji – ugostit će ih festival Dev9t i to kao zagrijavanje za Exit Festival! Karte kreću u pretprodaju 25.4. i to po cijeni od 1990 RSD. Kad prvi kontingent plane, cijena raste na 2490 RSD, a na dan koncerta iznosit će 2990 RSD. Znate da želite ići, pa čemu neodlučnost plaćati 1000 RSD više – reagirajte brzo!

Inače, Dev9t je prilično zanimljiv festival umjetnosti, koji će se u Ciglani održati 10.-18.6., a još se uvijek možete prijaviti na natječaje za zanimljive i neuobičajene projekte, koji uključuju izradu odjeće, mutantskih vozila, vatrostalnih odijela, ali i klasične umjetničke smjerove koji obuhvaćaju književnost, strip, fotografiju i arhitekturu. Posjetite njihovu službenu stranicu, saznajte pojedinosti o svakom natječaju i prijavite se na vrijeme – zaključno s 22.5. Stvaraj dalje!

Die Antwoord
FACEBOOK | WEB

Dev9t
FACEBOOK | WEB

Die Antword Na Dev 9t 11.07.2016. Stara Ciglana