Solomun b2b Dixon na Exit Dance Areni

Zajednički nastup dvojice velikana sofisticiranog klupskog zvuka predstavlja dobitnu kombinaciju ovogodišnjeg izdanja festivala!

Ekipi iz naše regije Solomun bez sumnje pripada omiljenim DJ-ima, a mnogima je i najdraži. Kako i ne bi bio, kad je porijeklom s našeg tla, a zasluženo je stekao svjetsku slavu vrhunskom produkcijom, briljantnim setovima, ali i izdanjima svoje etikete Diynamic Music. Uz njega, mitski status nosi i Dixon, koji već četvrtu godinu drži prvo mjesto na prestižnoj RA ljestvici najboljih DJ-a. Koktel njihovih stilova je zasigurno nadnaravno iskustvo, čemu su imali prilku svjedočiti posjetitelji novogodišnjeg partyja u njujorškoj podružnici kluba Space Ibiza, ali i njihovih ranijih zajedničkih nastupa Bijelom otoku. Obzirom na atmosferu kakva vlada na Exit Dance Areni, možemo zaključiti da će kod nas biti još puno bolje!

Ova dvojica aseva pridružuju se već briljantnoj listi izvođača na Exitu, među kojima su dosad najavljeni Hot Since 82, Paul Kalkbrenner, Recondite, Black Coffee, Jamie Jones, Hardwell, te drugi velikani elektroničkog plesnog zvuka, ali i ostalih žanrova popularne muzike. Više detalja o prvoj fazi line-upa saznajte OVDJE.

Ovog ljeta Exit obilježava 50-godišnjicu hipijevskog Ljeta ljubavi, a obuhvatiti će četiri festivala: Sea Star u Umagu (26. i 27.5., headlineri The Prodigy), Revolution u rumunjskom Temišvaru (2. i 3. 6.), Exit na Petrovaradinskoj tvrđavi (od 6. do 9.7.) i Sea Dance u Crnoj Gori (od 13. do 15.7.) Cijena ulaznice za posjetitelje iz ex-yu regije je i dalje povoljnija: posjetitelji iz Hrvatske svoju mogu riješiti OVDJE, a posjetitelji iz Srbije OVDJE.

Solomun-b2b-Dixon_Exit-Dance-Arena-2017

Exit Dance Arena 2017
FACEBOOK EVENT