Među prvim imenima 20. Melt! festivala i Denis Horvat

Popularni njemački festival u "željeznom gradu" slavi jubilarnu obljetnicu!

Dva desetljeća Melt! festivala bit će obilježena posebno atraktivnim line-upom! Ovaj se veliki open-air događaj održava od 1997. godine u njemačkom gradu Gräfenhainichenu, točnije na prostoru muzeja Ferropolis (“željezni grad”). Osim što se u muzeju odvijaju festivali, tamo se mogu razgledati i razna zanimljiva postrojenja koja predstavljaju industrijsku epohu čovječanstva. Provjerite kako je bilo prošle godine:

Ove godine nastupaju velikani elektroničke scene, kao što su Dixon, Bonobo, Maceo Plex, Fatboy Slim, Modeselektor, Richie Hawtin, Tale Of Us, M.I.A. i drugi asevi. U ovom se sjajnom društvu našao i Denis Horvat – Danac hrvatskog porijekla, koji se u zadnjih par godina uspio lansirati u sam vrh underground elektroničke scene, a poseban je miljenik Innervisions ekipe (Dixon i Âme).

Denis je prošle godine izbacio par sjajnih izdanja – izašao je na kompilaciji “Secret Weapons” etikete Innervisions, pod aliasom Tlak je izbacio EP “All About You”, pod vlastitim imenom je izbacio EP-eve “In Hertz”, “Exit”, “Rondo” i “Mother”, a početkom ove godine je remiksirao “Sillouettes & Sparks” za novi EP Alexa Niggemanna. Osim toga, njegovu su vještinu prepoznali i promotori, pa je imao priliku izbrusiti svoj stil za pultovima diljem svijeta!

Melt! je sjajna prilika da iskusite njegov sofisticirani stil, ali i da uhvatite i druge odlične izvođače! Festival će se održati od 14. do 16. 7., a cijena ulaznice je 150€. Osim toga, imate priliku uhvatiti i neke popuste za više ulaznica, kao i dodatne pogodnosti. Detalje saznajte OVDJE.

melt-festival-2017_2nd_line-up

Melt festival 2017
FACEBOOK EVENT