Umek, 1605 i Ministry of Sound turneju Balkanom nastavljaju u Beogradu

Techno ceremonija u techno katedrali Drugstore.

Kao što smo nedavno najavili, slovenski veteran Umek je krenuo na balkansku turneju sa svojom etiketom 1605, a u toj mu je avanturi partner londonski Ministry Of Sound! Dok je prva postaja zakazana za 18.3. u sarajevskom klubu MyFace, upravo je definirana i slijedeća točka turneje.

Zvuk etikete 1605 – Music Therapy dolazi 8.4. u beogradsku techno katedralu Drugstore – i ovaj put u pratnji platforme Ministy Of Sound, kojoj je to prvi izlet u Srbiju! Uz slovenskog veterana, zasad su potvrđeni nastupi još dva izvođača! Najprije, tu je Kristina Lalić, talentirana beogradska techno producentica poznata po tvrđem i tamnijem, ali sofisticiranom zvuku. Više o njoj možete saznati u ovom zanimljivom intervjuu! Slijedi još jedan naš znanac – TKNO, vlasnik priznate etikete Tauten i jedan od najjačih srpskih techno producenata / DJ-a. Njega smo također intervjuirali, a on nam je tad detaljno raložio svoju viziju, kao i ideju koja stoji iza etikete. Potpuni line-up još nije objavljen, ali će se za pultom sigurno naći još zanimljivih izvođača!

Ulaznice još uvijek možete nabaviti po promotivnoj Super Early Bird cijeni od 990 RSD, samo požurite jer je broj prve serije izuzetno ograničen – svoju riješite OVDJE. Cijena Early Bird ulaznice će zatim biti 1490 RSD, prva serija 1790 RSD, druga serija 2090 RSD, te konačno treća serija 2390 RSD. Ne moramo napominjati koliko vam se isplati odlučnost i brzina!