Sandrino i Lehar spremaju open air b2b set za Sarajevo!

Aduti cijenjenih etiketa Innervisions i Diynamic spremaju posebno iskustvo, a kombinacija se čini nepogrešivom.

Među suvremenim asevima profinjenog underground zvuka svakako se nalaze Sandrino, igrač Dixonove etikete Innervisions i mladi talijanski talent Lehar, koji je jedan od svježih aduta sa Solomunove etikete Diynamic. Našoj su publici već znani i dragi jer su već imali priliku nastupati na našim prostorima, gdje su se dokazali svojom sjajnom selekcijom i vještinom, a čini se da njihov zvuk izrazito odgovara domaćoj publici. Ovaj se put sprema posebna poslastica, jer spremaju dugometražni zajednički set!

Ukoliko još niste imali priliku saznati tko je Sandrino, recimo samo da se radi o jednom od najvećih suvremenih deep/progressive house talenata i članu čuvenog tandema Frankey & Sandrino. Njih su dvojica 2015. godine pomeli Ibizu, ali i ostale ljetne podije svojom čuvenom trakom “Acamar”, koja je pokupila priznanje za najbolju stvar sezone. Obavezno bacite uho i na njihovu verziju čuvene Oxia trake “Domino“! Unatoč velikom uspjehu, za Sandrina se nipošto ne može reći da je “stadionski” izvođač, pošto ima izrazito suptilan ukus i sjajnu kolekciju opskurnih hitova što je zabilježeno na njegovom nastupu na čuvenom beogradskom brodu 20/44. Više o njegovoj povezanosti s ekipom na Balkanu, te karijeri i pogledu na muziku i scenu možete saznati u izrazito zanimljivom intervjuu, koji nam je dao povodom prošlogodišnjih nastupa u Ljubljani i Sarajevu.

Nedavno smo imali priliku upoznati i Lehara, pošto je u sklopu svoje “All Through The Night” turneje posjetio i Sarajevo, a publika ga je instantno prigrlila. Tom nam je prilikom dao i opsežan intervju, u okviru kojeg je iznio mišljenje da su posebno magične večeri koje počinju i završavaju s istim DJ-em. U ovom slučaju će se također raditi o all-nighteru, samo u b2b izdanju! Osim što briljira uživo, Lehar je također aktivan i u studiju, pa smo nedavno imali prilike čuti njegovu plemenitu deep traku “Il Sole”, koju je sa zemljakom Oldericom izbacio na kompilaciji “Siamese Anthology” na novoj Siamese etiketi koju vode čuveni švicarci Adriatique.

Lehar i Sandrino nastupaju 15.7. u Historijskom muzeju Bosne i Hercegovine u Sarajevu, a sprema se šesterosatni b2b set! Za organizaciju su zaduženi After Affair, a što se karata tiče, zasad znamo da Early Bird ulaznice kreću u prodaju u ponedjeljak 17.4. Budite brzi i osigurajte svoju na vrijeme!