R/verse Festival je zajednički projekt Illectricity i Mo:Dem timova na obali rijeke Mrežnice

Izuzetan domaći lineup na izuzetnoj lokaciji, uz velik broj zanimljivih live-actova.

Ove se godine sprema izuzetno zanimljiva suradnja dva uspješnja domaća festivala: MoDem je psy/trance institucija koja izvrsnim lineupovima, fantastičnom scenografijom i odabirom prekrasnih lokacija već godinama pruža iskustvo ove glazbe na posebno visokom nivou. dok Illectricity ekipa neumorno ustraje na audio-vizualnim inovacijama vezanim za klupsku kulturu održavajući korak sa cutting edge trendovima na svjetskoj sceni i postavljajući nove standarde na domaćoj. Njihova se kolaboracija zove R/verse Festival, a prvo će se izdanje održati početkom ljeta na atraktivnoj lokaciji Robinson kampa kod Slunja, uz bistru rijeku Mrežnicu. Dosad je bilo samo pitanje koga ćemo imati prilike slušati, a prva su imena napokon vani!

Što se gostovanja tiče, posebna će poslastica biti set koji vrti DJ Seinfeld, španjolski protagonist novog vala prljavog garage/acid/house zvuka. Neki od domaćih izvođača spremaju live-actove, a među njima su makedonski talent Herzel, hip-hop beatmaker Koolade, Innerspace tandem Ivna Ji & Samo Tako (skinite besplatno izvrsnu traku “Acidalia“) i obećavajući mladi techno autor Lovro Klop. Za pultom će se naći: Arboretum Kolektiv, drum&bass trojac iz Pule; Borut Cvajner, njihov sugrađanin i jedan od osnivača etikete Vakum; Brogy, ljubitelj detroitskog techna; Dots, rezident karlovačkog LED Festa; El Commando, mladi splitski bass/techno DJ i rezident LoopJunkies; CFSN ekipa (Funk Guru, itch, Phillipe i wunderkind Viatori); DJ Labud iz kolektiva Ekstrakt; Lila Cube, rezidentica u No Balance; Pytzek, osnivač vinilnih etiketa Burek/Barba/Pomalo; Sladoled iz kolektiva Fonetika; Val Vashar, trance veteran sa sjajnim ukusom za underground techno. Popis je izvanredan, a ovo je tek prva faza lineupa!

Da rekapituliramo! R/verse Festival će se održati 23. i 24.6. u kampu Robinson kraj Slunja – rezervirajte datum i požurite s kupovinom karata! Ostao je ograničen broj early Bird ulaznica koje možete nabaviti OVDJE po cijeni od 100kn, ali samo do do 1.5. Ovo vam je odlična prilika da započnete ljeto, a i da iskusite malo drugačije plaže od onih morskih, na blagim slapovima Mrežnice. Vidimo se!

Rverse-Festival-2017_1st_line-up