Tko je osvojio putovanje za dvoje na Intents Festival u Nizozemskoj?

U paketu su uključeni prijevoz i ulaznice za "cirkus ludila" hard dance glazbe!

Ljubitelji tvrdih i euforičnih plesnih žanrova s nestrpljenjem očekuju novo izdanje nizozemskog Intents Festivala, koje će se održati od 26. do 28. 5. u Ostwerijku na jugu Nizozemske i okupiti najjača imena svjetske hardstyle, hardcore i freestyle scene!

Ove će se godine održati pod parolom “Circus Of Insanity” uz nastupe zvijezda kao što su Angerfist, Atmozfears, B-Freqz, Brennan Heart, Code Black, Coone, Crypsis, D-Block & S-te-Fan, Da Tweekaz, Destructive Tendencies, Digital Punk, Dj Adaro, Dr. Peacock, Dr. Rude, E-Force, Frequencerz, Frequencerz, Hard Driver, Korsakoff, LNY TNZ, MC Villain, Mad Dog, Mark With a K, Miss K8, Partyraiser, Pzyko Punkz, Radical Redemption, Ran-D, The Sickest Squad, Warface, Wildstylez i drugi! Raličiti floorovi će ugostiti različite hard žanrove, a ima ih čak sedam: Mainstage, Indoor Mainstage, Outrageous!, Boombox, Dynamite, dodatni stage koji će ugostiti Relive i Fanaticz programe, te Circus Beach, gdje u subotu 27.5. takeover radi naš domaći Hard Island festival!

Oni koji nas redovno prate, imali su priliku učestvovati u izvlačenju za putovanje uz dvostruki nagradni paket: festivalska ulaznica + kamp + putovanje na sam događaj u organizaciji iskusne GoNParty ekipe s polaskom iz Zagreba ili iz Ljubljane, prema vašem izboru.

Klubikon_Intents-Festival-2017_giveaway-winner_Edi-Gasparovic_crop

Dvostruki nagradni paket za Intents Festival “Circus of Insanity” sa povratnim prijevozom za dvije osobe osvojio je Edi Gašparović, a suputnik na putovanju će biti Helena Kirasić. Čestitamo!