#PLAC: zdrava hrana na Britancu uz Kozmodrum, M.I.L.E. i Oberkuul

Vitaminske bombe i organski groove.

Nije sve u intoksikaciji – treba se znati i okrijepiti. Kao klinci krenemo u klubove divljajući kao da nema sutra, a onda u jednom trenutku pronađemo i neke druge zanimacije – ili ih barem dodamo hedonističkom rasporedu. Upravo takva akcija se sprema na #PLAC programu koji će se održati u petak 12.5. na zagrebačkom Britanskom trgu – kombinacija zdrave hrane i plesne glazbe!

Radi se o inicijativi koju ju je potegao portal Zdrava Krava: imat ćete priliku kušati prirodnu hranu lokalnih OPG-ova, #PLAC meni koji sprema Kava Tava, razgledati izložbu radova studenata Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu i plesati na “organski” klupski zvuk koji plasiraju stari lisac M.I.L.E., te naši znanci Kozmodrum i Oberkuul. Program će voditi svima dobro znana Ida Prester, a održat će se od 17 do 22 sati. Idealna uvertira za noćni izlazak!

Za one koji ne znaju, M.I.L.E. je samozatajni veteran zagrebačke scene kojeg često možete slušati u Funk klubu, a njegova kolekcija nije orijentirana na sintetičko čekićanje, već na afrobeat, downtempo, rare groove i slične sočne poslastice čija psihoaktivnost nije uvjetovana visokim bpm-om. Kozmodrum sviraju plesni zvuk na “klasičnim” instrumentima, stapajući breakbeat, jazz i psihodeliju u klupski ritam – upravo spremaju novi album “Gravity” koji izlazi 2.6., pa ćemo na Britancu sigurno imati priliku plesati na neke svježe kompozicije. Više o njima možete saznati u intervjuu s osnivačem Jankom Novoselićem! Tu su i Oberön & Akuul a.k.a. Oberkuul, koji plairaju bass zvuk. Više o njima možete saznati OVDJE.

Iskoristite dan i izađite malo ranije – bit će vam drago: unesite nešto vitamina, razgledajte što se nudi i ubacite se u “organski” groove. Gdje god se kasnije zaputili, dobro će vam doći!