HOSH i Âme dolaze u Sarajevo!

Garden of Dreams u potpunosti opravdava svoje ime među klupskim sladokuscima.

After Affair ekipa nastavlja punom parom sa sjajnim gostovanjima! Ovog nas ljeta očekuje Sandrino b2b Lehar set pod otvorenim nebom, a upravo su najavljene još dvije izuzetne klupske ceremonije! Jednu će predvoditi Diynamic igrač HOSH, a drugu Innervisions protagonisti Âme. Detalji slijede u nastavku!

Nedavno smo poslušali sjajan novi EP “Karma”, na kojem Holger Bahn a.k.a. HOSH vrhunski kombinira klasične, bezvremenske elemente stare škole i vrhunsku suvremenu produkciju. Ovaj talentirani njemački producent pripada Solomunovoj obitelji Diynamic (svojedobno je čak bio cimer našem poznatom zemljaku), a uz izdanja na toj etiketi, stil je izbrusio i na rezidenturama u čuvenim klubovima kao što su berlinski Watergate, hamburški Ego i Studio 80 u Amsterdamu. Premda bi se njegov stil mogao nazvati “minimalističnim”, poanta je upravo u filigranskim detaljima koje spretno izvlači na površinu i njima se igra – kako u vlastitoj produkciji, tako i u nadahnutim DJ setovima.

HOSH nastupa 12.8. na drugom izdanju Garden of Dreams programa u organizaciji After Affair ekipe. Točna lokacija zasad nije poznata, ali događaj će se vjerojatno odviti pod vedrim nebom u Historijskom muzeju Bosne i Hercegovine u Sarajevu, kao i prvo GoD izdanje sa Sandrinom i Leharom.

Âme ne moramo puno predstavljati. Radi se o kultnom tandemu iz Berlina, čiji sofisticirani zvuk predstavlja uzor brojnim producentima i DJ-ima, a još ih više vole plesači! Uz Dixona, njih su dvojica vlasnici kultne etikete Innervisions, a na njoj materijal izdaje i naš Denis Horvat, koga posebno cijene. Kako Âme dišu u zadnje vrijeme možete provjeriti kroz Top 10 listu traka što su za nas izabrali povodom nastupa na Stereotipu. U zadnje se vrijeme često događa da za pultom ovaj tandem predstavlja isključivo jedna njegova polovica: Kristian Beyer.

Bez obzira na to, Âme nastup je zakazan za 3.11., ali se ovaj put mijenja mjesto radnje. Lokacija će biti Mikser House Sarajevo, podružnica legendarnog beogradskog kluba za koju smo nedavno saznali da se otvara u glavnom gradu BiH! Osim toga, ovo će biti prvi “noćni” GoD događaj. Za pultom će se naći još Trikk, još jedan Innervisions uzdanik, kao i domaćini After Affair.

Dodatne detalje ćemo objaviti čim postanu dostupni. U međuvremenu, rezervirajte datume i pratite nas!