Sajam vinila plesne glazbe u sklopu 3. Hrvatske Funk Konferencije

Raj za ljubitelje dobrog plesnog vinila uoči velikog slavlja u funk, soul i disko maniri

Kao što smo već najavili, 4. studenoga počinje 3. Hrvatska Funk Konferencija koja nam donosi ples, zanimljiva predavanja, ali i hrpu vinila.

U popodnevnim satima svoja će vrata otvoriti prodajni sajam gramofonskih ploča u klubu Boogaloo, koji je namijenjen svim ljubiteljima plesne klupske glazbe i onima koji žele pobliže upoznati klupsku kulturu. Osim renomiranih hrvatskih i slovenskih second hand dućana vinila, na sajmu će se okupiti i DJ-evi sa svojim bogatim kolekcijama i predstavnici diskografskih kuća zaduženih za izdavanje plesne klupske glazbe.

Hrvatski second hand dućani koji izlažu na sajmu su Free bird, Roxy, Woodstock, Dobar Zvuk, Bon Ton i Gramofonoteka, a od nezavisnih izdavača plesne klupske glazbe pojavit će se PDV, Burek i Imogen.

U središnjem dijelu programa organiziran je party s početkom u 23h na kojem će nastupiti 16 prekaljenih DJ-eva, zaljubljenika u funk, soul i disko trake, a koji će se u razdoblju od osam sati neprestano rotirati, puštajući najvruće plesne brojeva iz svojih bogatih kolekcija. Nastupaju: Bijan, Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, Jopa, Kid VA, Kool S, Pips, SlipMat, Dr. Smeđi Šećer, Soul Bader, Tomo Ricov, Venom, Umbo i Werft.

Upad na sajam je besplatan, a vrata kluba Boogaloo su otvorena od 14 do 21h. Tijekom sajma posjetioci će moći kupiti ulaznice po cijeni od 40Kn.

Hrvatska-Funk-Konferencija-2017_Sajam-Vinila