Ecstasy odnio još jedan mladi život

Mladić preminuo nakon konzumacije plave “Tesla” ecstasy tablete

Devetnaestogodišnji mladić iz Newporta je preminuo u ranim satima prošle nedjelje nakon konzumacije “Tesla” ekstazija u bristolskom klubu Motion.

“Pozivamo ljude da izbjegavaju konzumaciju tableta na kojima piše “Tesla” zbog rizika po zdravlje”, kazao je glasnogovornik lokalne policije, a obitelji je pružena podrška od strane službenika. Policija poziva sve one koji imaju dodatnih informacija da im se jave.

“Iskreno nam je žao primiti vijesti o smrti mladića te želimo izraziti sućut njegovim prijateljima i obitelji”, izjavila je glasnogovornica Motion kluba.

U ovoj epidemiji ekstazi tableta opasnih po ljudsko zdravlje bitno je imati svijest o onome što konzumirate. Da podsjetimo, u svega nekoliko mjeseci izdana su brojna policijska upozorenja, od kojih je dio bio uvjetovan smrtnim slučajevima konzumenata, a na toj listi ozloglašenih tableta nalaze se “Rolls-Royce“, “IKEA“, “Domino“, “Mastercard” i “Snapchat“. Upravo iz tog razloga Dan Owns je osnovao Facebook grupu Sesh Safety s ciljem promoviranja mjera koje umanjuju štetnost konzumranja droga.