Richie Hawtin, Ben Klock i Adam Beyer dolaze na EXIT festival

Ultimativna techno postava otvara Dance Arenu

EXIT festival najavljuje prvi val imena koja će nastupiti na petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu u okviru najnovijeg izdanja u trajanju od 12. do 15. srpnja, točnije na Exit Dace Areni koja je za svoj 15. rođendan prošle godine dobila novi izgled.

Čini se lineup prvog dana nikada nije bio moćniji, obzirom da u četvrtak, 12. srpnja, na Exit Dance Arenu dolaze ultimativna techno imena kao što su pionir i lider globalnog techno pokreta Richie Hawtin, simbol berlinske techno scene Ben Klock, najveći techno par u povijesti Adam Beyer i Ida Engberg, kojima je ovo premijerni zajednički nastup na ovim prostorima, te sve popularnije ženske predstavnice techno scene Amelie Lens i Anastasia Kristensen.

Od domaćih predstavnika elektoničkog zvuka na lineupu se našao svjetski poznati Splićanin DJ Jock, čiju produkciju Carl Cox često vrti u setovima i izdaje pod svojom etiketom Intec Digital, poznato lice novosadske scene i rezident Tunnela, Dušan Nikolić, te Runy, njegov suradnik u prvom ovogodišnjem miksu na Areni.

EXIT Freedom 2018 je veliki festivalski poduhvat, kojeg čine čak pet festivala u pet zemalja: EXIT u Srbiji, Festival 84 u Bosni i Hercegovini, Sea Star u Hrvatskoj, Revolution u Rumunjskoj i Sea Dance Crnoj Gori.

U tijeku je i velika blagdanska akcija gdje se do 15. siječnja uz EXIT ulaznicu po promo cijeni od 445 kn dobivaju i ulaznice za ostala četiri festivala. Ulaznice možete kupiti na ticketshop.hr i entrio.hr prodajnim mjestima, a na stranici službene agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi.

OVDJE pročitajte naš izvještaj s prošlog izdanja, a u nastavku pogledajte aftermovie: