Pogledajte aftermovie Hard Island festivala, najtvrđeg rejva na Jadranu

Zrće je okupiralo 5000 hard dance fanatika

Svake se godine hard dance fanatici okupljaju na jednoj od najljepših svjetskih lokacija – plaži Zrće na našem otoku Pagu – kako bi se prepustili najtvrđoj avanturi. Ništa drugačije nije bilo ni sada već sve daljega ovogodišnjeg ljeta, a službeni aftermovie festivala Hard Island Croatia 2018 će one koji su na njemu bili podsjetiti kako su uživali, a onima koji su ga propustili pokazati za čim imaju žaliti. A onima neodlučnima savjetovati zašto dogodine moraju doći na festival.

Pogotovo stoga što će naredno izdanje festivala označiti mali, ali slatki jubilej. Za svoj peti rođendan organizatori festivala i klubovi domaćini Kalypso, Aquarius i Cocomo pripremit će nikad luđi, bogatiji i sadržajniji program, tijekom kojega će više od 100 međunarodnih hard dance izvođača zabavljati sve one koji se na tjedan dana požele iskopčati iz svakodnevnog života i uživati u suncu, moru, boat partyjima i hard dance glazbi.

Sve potrebne informacije o sljedećem Hard Island festivalu, koji se održava u razdoblju od 7. do 11. srpnja, možete doznati na službenom sajtu OVDJE, a aftermovie ovogodišnjeg izdanja pogledajte u nastavaku. A ako vam se čini da je do sljedećeg ljeta preostalo previše vremena, do petka još uvijek stignete do Australije.