Hardstyle zvijezde Da Tweekaz snimili spot na Hard Island festivalu na Zrću

Najtvrđi rejv na Jadranu u novom singlu "Forever"

Iako je ljeto sad već dobrano iza nas, norveški producentski duo Da Tweekaz prije nekoliko je dana izbacio novi singl kojom najtoplije godišnje doba planira produljiti, a sve to spotom u cijelosti sastavljenom od kadrova snimljenih tijekom ovogodišnjeg festivala Hard Island na našem Zrću.

Euforična i energična hardstyle traka “Forever” jamči osmijeh na licu svakog ljubitelja tvrđe elektronike, ne samo onih koji se sjećaju kako su se sjajno provodili tijekom ovogodišnjega nezaboravnog tjedna Hard Islanda na kojem su Da Tweekaz ujedno i rezidentni DJ-evi.

Singl objavljen za vodeću svjetsku etiketu Dirty Workz možete poslušati i, još bolje, njezin spot koji budi momentalnu nostalgiju pogledati ispod teksta, a ako vam svi ti prizori omiljenog hard dance festivala ne budu dovoljni, dodatni fiks možete pronaći gledajući njegov službeni aftermovie.

Jubilarni peti po redu festival Hard Island održava se na Zrću u klubovima Kalypso, Aquarius i Cocomo na ljeto 2019. godine u razdoblju od 7. do 11. srpnja, a sve informacije o ulaznicama i paketima možete doznati na službenom sajtu OVDJE.