Mike Tyson: Bio bih manje nasilan i bolji boksač da sam ranije pušio marihuanu

Nekadašnji svjetski superteškaški prvak možda malo i pretjeruje, ali zna se da jako voli marihuanu

Najavljujući svoju novu liniju kanabisa Tyson 2.0, koja se proizvodi u suradnji s korporacijom integrativnog kanabisa Columbia Care Inc., legendarni boksač Mike Tyson je izjavio da bi bio bolji boksač u ringu i manji agresivac izvan ringa da je marihuanu počeo pušiti ranije u svojoj karijeri.

U intervjuu za Yahoo! Finance Iron Mike je izjavio: “Život mi je bio mizeran, bio sam izvan kontrole. Tukao sam se sa svima. Kad bi me netko pitao za autogram, opalio bih ga u lice. Bio sam u kaosu, a nakon što sam se umirovio iz boksa, počeo sam pušiti travu. Shvatio sam da sam pogriješio što nisam počeo pušiti i prije. Trebao sam pušiti marihuanu dok sam boksao jer me stavljala u posebno stanje uma. Uz nju sam vrlo opušten, a što si opušteniji, bolji si borac, barem je tako bilo u mom slučaju.”

>Mike Tyson izbacio gumene bombone od marihuane u obliku odgriženog uha

Prema onome što je otkrio 2019. godine, mjesečno je za ostajanje u balansu pušenjem marihuane trošio čak 40 tisuća dolara, ali njegove promotivne izjave treba uzeti s dozom podozrivosti jer nije da nije dokumentirano kako je travu pušio i za vrijeme karijere – 2000. mu je bio pozitivno testiran na kanabis pa mu je prijašnja pobjeda bila proglašena nevažećim dvobojem.

>Ne može mu nitko ništa, Mike Tyson izbacio EDM traku

Tyson se biznisom kanabisa bavi od 2016. godine, a u najavljenoj novoj liniji nalazit će se raznoliki proizvodi, od pića do kolača.