Konačno ćemo doznati kako to Simpsoni svaki put predvide budućnost

U jednoj od epizoda skorašnje 34. sezone dobit ćemo objašnjenje imaju li autori čarobnu kuglu

Od predviđanja krize s cijenom stanovanja u Ujedinjenom Kraljevstvu do predsjedničkog mandata Donalda Trumpa, od pandemije koronavirusa do legalizacije marihuane u Kanadi, preko pravog mora drugih detalja, megapopularni “Simpsoni” su toliko puta pogodili i nagovijestili zbivanja u budućnosti da smo svi morali pomisliti kako autori serije zasigurno imaju čarobnu kuglu ili nešto slično.

>Simpsoni 2005. predvidjeli legalizaciju marihuane u Kanadi

Primjera njihove vidovitosti je od premijere 17. prosinca 1989. godine bilo zaista bezbroj, do te mjere da ako se dogodi da “Simpsoni” NE predvide budućnost, fanovi ostanu šokirani. Misterij je to koji bi, međutim, uskoro mogao dobiti svoje razrješenje jer je jedan od scenarista i producenata, Matt Selman, u friškom intervjuu za Deadline najavio kako će jedna od epizoda nadolazeće 34. sezone dati sve odgovore.

>8 puta kada su se Simpsoni prošvercali u svijet elektroničke muzike

“Imamo i jednu ludu konceptualnu epizodu koja objašnjava kako serija zna budućnost. U njoj ima prilično puno ludosti, ali i objašnjenje kako ‘Simpsoni’ mogu predvidjeti budućnost”, izjavio je Selman dodavši kako se autorski tim svesrdno trudi kako bi seriju nakon toliko desetljeća održao svježom i uzbudljivom.