Snoop Dogg odgovorio na tvrdnje da popuši 150 jointa na dan

Njegova osobna motačica je procijenila kako je u šest godina rada za njega zarolala nekih 450 tisuća opojnih smotuljaka

Reperskim i hašomanskim svijetom proširila se vijest kako legendarni Snoop Dogg dnevno sredi i do čak 150 bluntova, kako je u jednom podcastu ispričala njegova osobna motačica jointa Ranagade PerRana. Ona je procijenila kako je u šest godina rada za njega zarolala nekih 450 tisuća opojnih smotuljaka, kojih dnevno reper riješi od već itekako suludih 75 do nepojmljivo gigantskih 150 komada.

>Zašto Snoop Dogg prije pušenja podgrije svoj joint u mikrovalnoj pećnici?

Međutim, Snoop se obratio svojim fanovima kako bi razjasnio da su to ipak pretjerane tvrdnje pokazujući na deset bluntova na stolu pred sobom u videu govoreći: “Ovo je moja dnevna doza.” Uz tvrdnje kako Ranagade laže, Snoop se okoristio itekako plauzibilnim argumentom da ipak nije mašina pa da bi mogao dnevno popušiti te enormne količine koje je njegova zaposlenica navela.

View this post on Instagram

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

>Eminem i Snoop Dogg zapalili gigantski joint i otišli u metaverzum

O Snoopu i njegovoj reputaciji itekako mnogo govori to što su mnogi – među njima i, priznajemo, mi sami – bili spremni, pa čak i željni povjerovati njezinim procjenama, no baš zato se ne čini realnim da bi samog Snoopa bilo sram priznati da te nemoguće brojke i jesu istinite. Bilo kako bilo, Snoopov status legende uživanja marihuane svakako će ostati nepromijenjen, koliko god da pušio ili ne.