Kanye West dao otkaz zaposleniku koji je predložio da slušaju Drakea

Misleći da bi bilo smisleno da se sluša neki rap, napravio je golemu pogrešku

Reper i producent nekada znan kao Kanye West i koji se sada naziva jednostavno Ye, a koji se po medijima u posljednje vrijeme pojavljuje primarno kao autor suludih izjava i poteza, jednom je zaposleniku svoje firme dao otkaz zato što je ovaj predložio da na poslu slušaju ni manje ni više nego nekoga drugog repera – konkretno, Drakea.

>Kanye West više nije milijarder, teži “samo” 400 milijuna dolara

Bivši član tima Kanyeovog modnog brenda Yeezy inače je preferirao rock i punk, ali je jednom kad je netko tijekom priprema ekipe za prvu modnu reviju brenda predložio da se sluša nešto drugo osim muzike samog Westa napravio kritičnu pogrešku sugeriranjem Drakea, misleći da bi ipak bilo prikladnije da se sluša neki rap. Sljedećeg je dana dobio otkaz.

>”Kanye West je idiot”

Drugi zaposlenici također su potvrdili neugodnu atmosferu na poslu, uspoređujući je s kultom u kojem se neočekivani izljevi bijesa glavnog šefa mogu i moraju očekivati na dnevnoj bazi. Kad bi se Kanye pojavio u uredima, nitko ne bi izlazio dok ne ode i on, a svi su bili u konstantnom strahu da nešto ne zašteka baš kad je prisutan zloglasni vlasnik.