Kanye West: Ja volim Hitlera, ne volim riječ zli uz riječ nacisti

"Ja volim Židove, ali volim i naciste"

Reper Kanye West dao je novi kontroverzan intervju, možda i najgori dosad, u kojem je nahvalio Adolfa Hitlera, piše Index.

“Svako ljudsko biće ima neku vrlinu, a pogotovo Hitler. Hitler je isto rođeni kršćanin. Ja vidim i neke dobre stvari kod Hitlera. Volim sve ljude. Židovi mi neće govoriti da ih moram voljeti i da moram voljeti to što rade s ugovorima i ono što forsiraju s pornografijom”, rekao je Kanye u intervjuu s teoretičarom zavjere Alexom Jonesom.

Kada je Jones rekao da ne voli naciste, Kanye je dobacio: “Ja volim Hitlera. Moramo prestati s ocrnjivanjem nacista svo vrijeme.”

Kroz emisiju Kanye je nekoliko puta prozivao Židove i veličao Hitlera. “Ti imaš malo fetiš na Hitlera”, pitao ga je Jones u jednom trenutku, kojem je bilo dosta neugodno zbog Westovih antisemitističkih izjava. “Nisam baš za to što govoriš o Židovima”, nadovezao se Jones.

“Volim i naciste”

Jones je pokušao uzvratiti Kanyeu na izjave o Hitleru i nacistima, ali ovaj se nije dao. “Ne volim riječ ‘zli’ uz riječ nacisti. Ja volim Židove, ali volim i naciste”, rekao je West.

>Kanye West dao otkaz zaposleniku koji je predložio da slušaju Drakea

Kanye West je zbog ranijih antisemitskih izjava na Twitteru izgubio unosne poslove s raznim modnim brendovima i ostvario je masovne financijske gubitke u kratkom roku.