Amsterdam Dance Event objavio aftermovie 27. izdanja

Film predstavlja muziku, ljude i energiju kroz raznolike načine tretiranja i emitiranja zvuka

Ovogodišnje izdanje goleme industrijske festivalske konferencije Amsterdam Dance Event, već desetljećima ključnog okupljanja profesionalaca i partijanera, bilo je jedno od najboljih u cjelokupnoj povijesti, ne samo zbog toga što je privuklo rekordnih 450 tisuća posjetitelja, nego i zbog svojevrsnog oduška nakon korona-pauze koja je posljednjih godina označila naše živote.

Oni koji ADE-u održanom od 19. do 23. listopada ove godine nažalost nisu nazočili priliku za popravni ispit te mamac za posjećivanje budućih izdanja i ove će godine dobiti kroz rekapitulirajući aftermovie, naslovljen “What’s Your Vibe?”, koji predstavlja muziku, ljude i energiju 27. izdanja. Sve je portretirano raznolikim muzičkim filozofijama i načinima pojačavanja, tretiranja i emitiranja zvuka.

Film u režiji Anne Bogomolove, a koji je napisao narator Connor Schumacher, premijerno je javnosti pušten prošlog tjedna, točnije 15. prosinca, a vi ga možete pogledati ispod.

Novo izdanje Amsterdam Dance Eventa najavljeno je od 18. do 22. listopada 2023. Sve informacije možete saznati na službenim stranicama.

“DANCE IS A RAVE-OLUTION”, film kojeg je Amsterdam Dance Event objavio ranije ove godine možete pogledati OVDJE.