Petar Dundov nakon 7 godina objavio novi album “In Expectation Of Dawn”

Miks emotivne ambijentalne glazbe, moderne klasike i dub techna, iz karakteristične futurističke perspektive

Hrvatski techno pionir i jedna od najznačajnijih figura naše elektronike Petar Dundov nakon sedam je godina objavio novi album. “In Expectation Of Dawn” je 3. ožujka izašao na Petrovoj vlastitoj etiketi Neumatik, a na njemu iskusni producent istražuje filmični svijet emotivne ambijentalne glazbe, moderne klasike i dub techna, sve promatrano iz njegove karakteristične futurističke perspektive.

>Petar Dundov se prisjetio pionirskih dana rejv pokreta u Hrvatskoj

“Tijekom godina pandemije, kada je cijeli svijet bio prekinut i preusmjeren na nepoznati teritorij, pokušao sam zamisliti kakav će svijet izroniti nakon svega. Put od tame do svjetla, tu emociju u kratkom trenutku spokoja i mira na početku novog dana, pokušao sam izraziti zvukom. Ono što sam dobio se može opisati kao putovanje prema ponovnom otkrivanju sebe i novim uvidima u razumijevanje života. Nadam se da će ovaj album pobuditi emocije i biti inspiracija u nadolazećim vremenima”, najavio je Dundov novi album.

>Klubikon Podcast 100 – Petar Dundov

Petar Dundov nezamjenjiv je dio europskog undergrounda već više od 20 godina, tijekom koji je svoj sofisticirani zvuk kanalizirao hrpu odlično prihvaćenih EP-jeva i albume kao što su “Sculptures 1-3”, “Escapements”, “Ideas From The Pond”, “Sailing Off The Grid” ili “At The Turn Of Equilibrium”, većina objavljeni za Music Man Records. “In Expectation Of Dawn” dostojan je nasljednik takvog sjajnog niza.

Popis traka:
1. In Expectation Of Dawn
2. While You Were Sleeping
3. In Seduction
4. Pseudo Moon
5. Intension
6. Beyond Horizon
7. Sea Organ

View this post on Instagram

A post shared by Petar Dundov (@petardundov)