Grimes i Elon Musk svom trećem djetetu dali ime Techno Mechanicus

Nadimak mu je Tau

Ime trećeg djeteta Techno Mechanicus, kojem je nadimak Tau, pjevačice Grimes i vlasnika kompanija Tesla i SpaceX te društvene mreže Twitter milijardera Elona Muska otkriveno je u najnovijoj biografiji Elona Muska koju je napisao Walter Isaacson.

Ovo je prvi put da su Grimes i Elon Musk podijelili vijest o trećem zajedničkom djetetu, Muskovom 11., a trećem s kanadskom eksperimentalnom umjetnicom Grimes. Par je prvo dijete X Æ A-12 ili X dobio 2020. godine, a drugo, Exa Dark Sideræl Musk 2022.

>Elon Musk: Kupujem Coca-Colu da vratim kokain u nju

Musk i Grimes su se navodno razdvojili prošle godine dok je Grimes čekala njihovo drugo dijete, Musk je potajno postao otac blizanaca sa svojom zaposlenicom Shivon Zilis.

“Recite Shivon da me deblokira i recite Elonu da mi dopusti da vidim svog sina ili molim da odgovorite mom odvjetniku”, napisala je Grimes u sada izbrisanoj objavi na Twitteru navodi Pitchfork.

>Je li Elon Musk odbio ući u Berghain ili ga Sven Marquardt nije pustio?

“Nikada mi nije bilo dopušteno vidjeti fotografiju ove djece do ovog trenutka, unatoč situaciji koja je potpuno razdvojila moju obitelj”, dodala je.

“Konačno sam dugo razgovarala sa Shivon, na što sam dugo čekala. Ovo nije bila njezina krivnja, nemojte se ljutiti na nju! Jako se poštujemo i veselimo se što ćemo postati prijatelji i što će na djeca odrastati zajedno”, naknadno je u isprici na Twitteru objavila Grimes.

>Grimes želi kolonizirati Mars i osnovati lezbijsku svemirsku komunu

“Žene su tako često suprotstavljene jedna drugoj. Razgovarajući sa Shivon, vrlo je očito da je ona nevjerojatna osoba i oboje samo želimo ono što je najbolje za našu djecu”, nastavila je.

“Voljela bih da vam mogu pokazati koliko je sladak mali Techno, ali moj prioritet je da svoje bebe držim podalje od očiju javnosti, molim da to poštujete u ovom trenutku”, zaključila je Grimes.

>Anyma i Grimes objavili dugoočekivani singl “Welcome To The Opera”