Osvojite putovanje za dvoje na “Circus Of Insanity” – Intents Festival u Nizozemskoj!

Dvoje sretnih iskusit će adrenalinsku eksploziju jednog od najvećih svjetskih festivala!

Nedavno smo saznali kako jedini domaći hard dance festival Hard Island ima svoj stage na jednoj od najluđih i najtvrđih europskih elektroničkih ceremonija, znanoj kao Intents Festival! Ove će se godine održati od 26. do 28. 5. u Ostwerijku na jugu Nizozemske i okupiti najjača imena svjetske hardstyle, hardcore i freestyle scene.

Uz posebno bogat lineup na kojem se nalaze Angerfist, Atmozfears, B-Freqz, Brennan Heart, Code Black, Coone, Crypsis, D-Block & S-te-Fan, Da Tweekaz, Destructive Tendencies, Digital Punk, Dj Adaro, Dr. Peacock, Dr. Rude, E-Force, Frequencerz, Frequencerz, Hard Driver, Korsakoff, LNY TNZ, MC Villain, Mad Dog, Mark With a K, Miss K8, Partyraiser, Pzyko Punkz, Radical Redemption, Ran-D, The Sickest Squad, Warface, Wildstylez i brojni drugi asevi, festival se odlikuje impresivnim vizualnim atrakcijama koje uključuju sofisticirane specijalne efekte, laser show i raskošnu pirotehniku, a sve će to na glavnoj večeri u subotu, koju će zatvoriti Guns For Hire, biti još i sinkronizirano s ritmom muzike.

Sve vas to očekuje na sedam pozornica: Mainstage, Indoor Mainstage, Outrageous!, Circus Beach, Boombox, Dynamite, te dodatni stage koji će ugostiti Relive i Fanaticz programe. Moći ćete čuti hardstyle, hardcore i freestyle, ali i crossover mutacije house, trap i hip-hop zvuka! Cjelokupni lineup provjerite po danima: petak / subota / nedjelja.

Intents Festival i Klubikon vas nagrađuju dvostrukim nagradnim paketom: festivalska ulaznica + kamp + putovanje na sam događaj u organizaciji iskusne GoNParty ekipe s polaskom iz Zagreba ili iz Ljubljane, prema vašem izboru.

Pravila za učestvovanje uključuju dva koraka koja morate ispuniti:

1. U NASTAVKU UPIŠITE SVOJU E-MAIL ADRESU, KAKO BISTE SE PRETPLATILI NA KLUBIKON I GONPARTY NEWSLETTER!

2. NA KLUBIKON FACEBOOKU POTRAŽITE VIDEO – SLUŽBENU HIMNU FESTIVALA, LAJKAJTE GA I U KOMENTARU TEGIRAJTE OSOBU KOJU ŽELITE POVESTI, A ZATIM GA ŠERAJTE NA PUBLIC!

*Potaknite prijateljicu ili prijatelja koje želite povesti da također ispune ova dva koraka, pošto samo jedna osoba dobiva paket za dvoje. Ukoliko oboje ispunite korake udvostručava vam se šansa da osvojite nagradu! Dobitnik će biti objavljen nakon 07.05. Sretno!