Mike Tyson i Evander Holyfield izbacili bombone od marihuane u obliku odgrizenog uha

Boksačke su legende odavno izgladile svoje nesuglasice i sad se bacaju u zajedničke poslovne pothvate

Kada smo na proljeće pisali kako se čini da Mike Tyson na tržište izbacuje gumene bombone od marihuane u obliku odgrizenog uha druge boksačke legende Evandera Holyfielda – što je bila jasna aluzija na njihov slavni meč 1997. godine – bili smo dodali i kako bi bio red da sam Holyfield uprihodi određen postotak od zarade. Vidi vraga, bili smo u pravu!

>Mike Tyson: Bio bih manje nasilan i bolji boksač da sam ranije pušio marihuanu

Naime, nakon više mjeseci tišine po pitanju proizvodnje tada nazvanih Mike Bites stižu informacije kako su se Tyson i Holyfield doista udružili na ovom projektu te su ususret prazničnoj sezoni na tržište pustili gumene bombone od marihuane s promijenjenim imenom Holy Ears – svete uši. Oblik odgrizenog uha nije se mijenjao, kao ni Tysonova firma koja stoji iza projekta, a u sklopu koje će sam Holyfield dogodine pokrenuti vlastitu liniju.

>Ne može mu nitko ništa, Mike Tyson objavio EDM traku

Ovi će bomboni dolaze u tri okusa – Cherry Pie Punch, Sour Apple Punch i Black Eye Berry – a potpuno su prirodni, veganski i bezglutenski. Jedna vrećica košta 30 dolara, a mogu se nabaviti preko službenog sajta.