Snoop Dogg nikad nije osvojio Grammy, ali je objavio video kako piša po njemu

Poručuje da se nikakve nagrade ne mogu mjeriti s ljubavlju fanova

Snoop Dogg je bez ikakve sumnje jedan od najvećih, najboljih i najpopularnijih repera u povijesti, koji je u karijeri ostvario brojne uspjehe i osvojio mnoge nagrade, pa zaista jest malo čudno da nikada nije osvojio najvažniju američku glazbenu nagradu Grammy, što se nije promijenilo ni prošlog mjeseca na posljednjem izdanju te dodjelu.

>Snoop Dogg odgovorio na tvrdnje da popuši 150 jointa na dan

Vjerujemo da Snoopu takvo što ipak ne smeta previše, jer očito svoj život živi itekako dobro, ali svejedno nije propustio priliku bocnuti organizatore pa je na TikToku nedavno objavio video pišanja po statui Grammyja bačenoj u WC školjku, uz poruku da se nikakve nagrade ne mogu mjeriti s ljubavlju koju je kroz desetljeća primio od fanova.

>Snoop Dogg zbog inflacije motaču jointa povisio plaću od 50 tisuća dolara

No čini se kako video ipak ne prikazuje samog Snoopa, kako su uočili oštriji fanovi, jer prema onome što se nazire – a to su jedino stopala u specifičnim papučama – djeluje kako je Snoop postao verziju videa Kanyea Westa otprije tri godine. Usporedite sami!

@snoopdogg

Fun fact: Snoop Dogg NEVER won a Grammy before No award measures up to the love y’all given me my entire career 💯 🙏🏾👊🏾🎶 #GinandJuice

♬ Gin and Juice – Snoop Dogg