Snoop Dogg svoj brend marihuane širi i na europsko tržište

Snoop Dogg svoju marihuanu uskoro plasira u Njemačku i Australiju

Legendarni reper i još legendarniji napušenko Snoop Dogg odlučio je svoje brendove marihuane plasirati na tržišta četiri druge države nakon što je ustoličio u biznisu u SAD-u. Petogodišnje partnerstvo s firmom Atlas Global, legalnim proizvođačem kanabisa iz Kanade i Izraela, uključuje i širenja na australsko i njemačko tržište, a tvrtki dopušta korištenje svih Snoopovih loga i copyrighta.

>Snoop Dogg odgovorio na tvrdnje da popuši 150 jointa na dan

“Snoop Dogg je jedna od najvećih ikona kulture kanabisa i čast je surađivati s njim. Konzumenti marihuane vole i poštuju Snoopa, a naš je novi cilj dostaviti vrhunske proizvode od kanabisa u svim kategorijama diljem svijeta”, obznanio je direktor Atlasa Bernie Young. Mali je broj američkih poduzetnika svoje brendove marihuane uspio plasirati na tržišta kanabisa drugih država i Snoop bi, ako sve pođe po planu, i u tome bio pionir.

>Zašto Snoop Dogg prije pušenja podgrije svoj joint u mikrovalnoj pećnici?

Partneri još nisu objavili hoće li na svjetsko tržište pokušati prenijeti postojeće Snoopove brendove kao što su Leafs ili Snazzle Os, ili će razvijati sasvim nove, ali vjerujemo da će sve biti jasnije kad se najave datumi početka projekta.