Uva Festival u samostanu iz 15. stoljeća nosi vrhunski underground line-up

Prilika za sve koji padaju na ljepote Španjolske i muziku s Lobster Theremin, L.I.E.S. i drugih odličnih etiketa.

Kako organizatori tvrde, Uva je festival koji “prijatelji organiziraju za prijatelje”, a line-up je pažljivo biran kako bi se postigao idealan omjer iskusnih i mladih istraživača uzbidljive muzike. Jedan od ključnih aduta je i sama lokacija u fascinantnom španjolskom gradu Ronda, točnije bivšem samostanu Descalzos Viejos koji je sagrađen u 15. stoljeću. Nakon prestanka službenog korištenja, samostan je pretvoren u vinograd koji buja vegetacijom, a okružen je atraktivnim klisurama. Sam će vinograd poslužiti kao baza na koju će se montirati uzbudljive vizualne instalacije, a taj komad zemlje krije pravi labirint flore, faune, drevnih zidina i “tajnih odaja” među kojim aće se biti pravi užitak izgubiti.

Naravno, ništa bez kvalitetne muzike. Sladokusci će biti posebno zadovoljni izborom organizatora iz Moody Collective ekipe – tu su Andrea s Ilian Tape, Antal i San Proper sa Rush Hour, Greg Beato s L.I.E.S., Royer s Lobster Theremin, Les Yeux Orange i mnogi drugi asevi undergrounda. Zasad još nije poznat puni line-up, ali su potvrđeni još Baris K, Capablanca, Debora Ipekel, Donna Leake, Dorado, Fer & Crocket, JackwasfasterJuan Chacón, KalimeraMatthis Meyer, Nu GuineaO.BEE, Samuel Baron, Simone de KunovichSugar Free & FonteTomas StationTrus’me.

Dakle, festival će se održati od 2. do 4.6. kraj andaluzijskog grada Ronda, a cijene ulaznica su prilično povoljne: Early Bird su već rasprodane, ali zato možete nabaviti prvu seriju po cijeni od 120€, dok će druga seija iznositi 140€. Svoju ulaznicu osigurajte OVDJE.

uva-festival_ronda-spain_Puente-Nuevo_by-Geoffrey-Morrison uva-festival_ronda-spain-1 uva-festival_ronda-spain-2