VIDEO: Ultra objavila posljednju epizodu dokumentarca “20 Years of Ultra”

Pogledajte kako je Ultra postala globalni fenomen

Ultra Festival kroz nekoliko dana puni svoj 20. rođendan, a tim su povodom organizatori objavili seriju od pet kratkih filmova “20 Years of Ultra” koji fanove vode na putovanje od prvog izdanja održanog u South Beachu daleke 1999. godine, preko nastupa Madonne i Aviicija koji su pomogli globalizirati ovaj planetarno popularni event, pa sve do današnjih dana i najveće slave.

Pažnju ljubitelja Ultre privući će su rane snimke festivalskog giganta, ali i razgovori s velikanima kao što Carl Cox, Josh Wink, Tiësto, Nic Fanciulli, John Digweed, Afrojack, Fedde Le Grand, Hardwell, David Guetta, Armin van Buuren, Andy C i Ferry Corsten, koji su se osim na popularnost i magnetičnost ovog globalnog eventa osvrnuli i na važnost PLUR-a i višednevne konferencije Winter Music Conference, koja je bila sjecište ključnih imena mainstream i underground industrije.

Ovogodišnje izdanje održat će se u Miamiju od 23. do 25. ožujka, a seriju od pet kratkih filmova “20 Years of Ultra” pogledajte u nastavku kao zagrijavanje za live streaming ovog vikenda!